Luottokortti ilman vuosimaksua

Miksi hankkia luottokortti ilman vuosimaksua?

Yleisesti ottaen, luottokortti ilman vuosimaksua tarkoittaa ettei sinun tarvitse maksaa vuosittaista maksua kortin ylläpidosta. Tämä säästää sinulta kymmeniä, joissain tapauksissa satoja euroja vuodessa. Suurin osa luottokorteista Suomessa on ilman vuosimaksua.

Jokaiseen luottokorttiin liittyy kuluja, varsinkin jos et maksa luottoa takaisin ennen eräpäivää. Kulujen minimointi on aina hyvä asia; mitä vähemmän kuluja – sitä enemmän sinulle jää rahaa käyttöön tai säästöön. Tämä ei välttämättä ole halvin luottokortti 2017, mutta silti hyvä valinta minun mielestäni.

Luottokortti ilman vuosimaksua Bank Norwegianilta

Luottokortti Bank Norwegianilta

  • Saat jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa
  • Ei lisäkuluja käteisnostoista
  • Keräät bonusta jokaisesta ostosta
  • Hakemus ja allekirjoitus netissä
  • Ei kuluja tavaraostoista ulkomailla
  • Voit valita PIN-koodisi itse

Käyttämällä Bank Norwegianin luottokorttia, saat 20 % CashPoints bonusta kun lennät Norwegianilla, ja lisäksi 1 % CashPoints-pisteinä jokaisesta tavaraostosta.

Täytä hakemus netissä heti

Vuosimaksuttoman luottokortin myöntää Bank Norwegian. Täytä hakemus jo tänään!

Hae Bank Norwegian luottokorttia tästä

Kortilla on kohtuullinen korko ja hyvät bonukset, vaikka se onkin ilman vuosimaksua. Vuotuinen nimelliskorko on 19,99 %, kuukausittainen nimelliskorko on 1,67 % ja todellinen vuosikorko 21,92 %.

Esimerkiksi 1500 € laina 12 kuukaudeksi tekee yhteensä 1667 euroa.

Tämänlainen luottokortti sopii sinulle joka haluat säästää kuluissa tai jos käytä korttia niin usein (etkä sen takia halua maksaa kuukausi- tai vuosimaksua).

On vaikea sanoa mikä on paras luottokortti ilman vuosimaksua. Yleensä luottokortti ilman vuosimaksua on koroltaan hieman kalliimpi kuin muut kortit, eli jos epäilet että joudut ottamaan luottoa usein kannattaa sinun harkita korttia jossa on mahdollisimman alhainen kuukausikorko.

Vertaa korttien hintoja, korkoja, etuja ja mieti mikä sopii parhaiten juuri sinun käyttötarpeeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *